Ish-presidenti Thaçi senatorin Bob Dole e pati nderuar me dhuratë në Washington

05.12.2021 20:14

Ish-presidenti Thaçi senatorin Bob Dole e pati nderuar me dhuratë në Washington

Ndërsa sot ai gjendet në Hagë, gjatë një vizite që kishte bërë në fillimvitin e 2017-ës në Shtëpinë e Bardhë në Washington, ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në mesin e politikanëve të lartë amerikanë, e kishte takuar edhe senatorin Bob Dole.

 
Në fokus të bisedës, mes Thaçit dhe Dole, ishin nevoja që SHBA-ja të vazhdojë të luante rol udhëheqës në të gjitha proceset e rëndësishme të Kosovës dhe rajon.

Siç dhe shihet në një fotografi, ish-presidenti Thaçi i kishte bërë edhe një dhuratë senatorit Bob Dole, një kornizë me hartën e Kosovës në të, e punuar me gurë të çmuar.

Senatori amerikan Dob Dole, vdiq sot në moshën 98 vjeçare.

x