Ja nga cilat komuna vijnë rastet e reja me Covid-19

29.01.2021 15:25

Ja nga cilat komuna vijnë rastet e reja me Covid-19

IKSHPK-ja ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndërruar jetë 5 persona të infektuar me Covid-19.

Sipas njoftimit, gjatë këtyre orëve janë regjistruar 342 raste të reja me Covid-19, shkruan Portali.info.

Rastet pozitive vijnë nga komuna: Prishtinë 85 raste, Prizren 41 raste, Mitrovicë 34 raste, Podujevë 30 raste, Suharekë 29 raste, Ferizaj 18 raste, Pejë 14 raste, Gjakovë 13 raste, Vushtrri 13 raste, Lipjan 11 raste, Fushë-Kosovë 10 raste, Klinë 7 raste, Skenderaj 7 raste, Shtime 6 raste, Deçan 5 raste, Drenas 5 raste, Malishevë 4 raste, Dragash 2 raste, Gjilan 2 raste, Istog 2 raste dhe me nga një rast komunat Graçanicë, Obiliq, Rahovec dhe Viti. /PORTALI.info

x