“Jetimat e Ballkanit” dhurojnë 149 shtëpi për familjet në nevojë

03.12.2021 19:38

“Jetimat e Ballkanit” dhurojnë 149 shtëpi për familjet në nevojë

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit sot në përvjetorin e 12 të themelimit kanë dhuruar plotë 149 shtëpi banimi.

148 shtëpi, dhe një banesë janë dhuruar në ceremoninë e organizuar nga “Jetimat e Ballkanit” në shtëpinë e të moshuarve në Gjinoc të Suharekës, ku prezent ishin personalitete të shumta.

x