Këtë të shtunë në ‘Përtej Tregimit’, Avokati i Popullit, Naim Qelaj (VIDEO)

11.06.2021 23:06

Këtë të shtunë në ‘Përtej Tregimit’, Avokati i Popullit, Naim Qelaj (VIDEO)

Këtë të shtunë në Përtej Tregimit me Valentina Ahmetin,  Avokati i Popullit, Naim Qelaj.

Cilat janë̈ prioritetet e Qelajt  gjatë mandatit të tij pesë vjeçar?

Cilat raste i kishte gjetur ai të pa përfunduara në zyrën e Avokatit të Popullit?

Këto e shumë të tjera për punën dhe kompetencat e Avokatit të Popullit, ndiqeni në Kanal10 në ora 20:10.

x