Këtë të shtunë në ‘Përtej Tregimit; gazetari Milaim Zeka në një rrëfim ndryshe

06.05.2022 23:03

Këtë të shtunë në ‘Përtej Tregimit; gazetari Milaim Zeka në një rrëfim ndryshe

Këtë të shtunë në Përtej Tregimit vjen si asnjëherë më parë njeriu që njihet në publik për mënyrën  e gjuhës së tij të pa zakonshme.

Ish-deputeti dhe gazetari për herë të parë ka dhënë informacione se si i kishte realizuar xhirimet në luftë.

Milaim Zeka ka folur  edhe për jetën e tij private. Çka i bëri më së shumti keq Zekës në 10 vitet e fundit?

Ai ka folur edhe për Imigrimin e tij vrasjen e nënës , lirimin e tij nga akuza për mashtrim me viza e shumë çka tjetër. Këtë të shtunë në ora 20:10 në Kanal 10.

x