Këtë të shtunë në ‘Përtej Tregimit’, mjeku që po i shpëton kosovarët nga Obeziteti (VIDEO)

21.01.2022 23:13

Këtë të shtunë në ‘Përtej Tregimit’, mjeku që po i shpëton kosovarët nga Obeziteti (VIDEO)

Këtë të shtunë në emisionin ‘’Pertej Tregimit’’, me Valentina Ahmetin, rrëfimi i Metin Karadeniz, mjekut turk të obezitetit që trajtoi me mijëra kosovarë.

Si humbet pesha pas një intervenimi bariatrik?

Sa kushton intervenimi dhe kush mund ta bëjë?

Cili është rrëfimi i pacientëve që kanë bërë intervenime?

Këto e shumë të tjëra, këtë të shtunë në Kanal 10, në orën 20:10.

x