Këtë të shtunë në ‘Përtej Tregimit’, onkologu i njohur Ilir Kurtishi (VIDEO)

18.06.2021 23:27

Këtë të shtunë në ‘Përtej Tregimit’, onkologu i njohur Ilir Kurtishi (VIDEO)

Në përshtypjen e parë, ai mund të përjetohet si stacioni i fundit për njerëzit që nuk duan t'i dorëzohen vdekjes, por në fakt, ai është shpresa dhe luftëtari i fundit për ata që po përballen me shkaktarin e madh të vdekjes, me kancerin.

Këtë të shtunë onkologu Ilir Kurtishi në ‘Përtej Tregimit’ me Valentina Ahmetin.

Shumë detaje e histori të pa thëna vetëm në Kanal 10 në ora 20:10.

x