Kolonel Malsori: Kosovën e çliroi Zoti, UÇK-ja dhe SHBA-të me Anglinë

11.06.2022 21:51

Kolonel Malsori: Kosovën e çliroi Zoti, UÇK-ja dhe SHBA-të me Anglinë

Koloneli Afrim Zeneli në emisionin “Përtej Tregimit” ka folur edhe periudhën e luftës në Kosovës, kur iu bashkua Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës,m përkatësisht Zonës Operative të Llapit, shkruan Kanal10.

“Zona Operative e Llapit ishte më e organizuara nga shtatë zonat e UÇK-së. Kemi pasur njëkomandë të njerëzve të pregatitur, të shkolluar që e kanë udhëhequr luftën. Në UÇK jam inkuadruar në prill të 98-ës përmes një bashkëluftëtari të Zahir Pajazitit dhe kemi nisur aktivitet tona, Ka qenë shumë e vështirë sepse nuk keminpasur armë”, ka thënë mes tjerash Veseli.

Dëgjojeni të plotë rrëfimin e kolonel Afrim Veselit.

x