Zhvillime dramatike: Kurti pas takimit me QUINT-in thërret seancë të jashtëzakonshme të Kuvendit

14.01.2022 13:40

Zhvillime dramatike: Kurti pas takimit me QUINT-in thërret seancë të jashtëzakonshme të Kuvendit

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se lidhur me takimin e sotëm me shtetet e QUINT-it, do ta lëshojnë një deklaratë të përbashkët me presidenten Osmani, kryeparlamentarin Konjufca dhe tha se po shkon ta përgatis një ftesë për seancë të jashtëzakonshme të Kuvendit nesër.

 
“Pas kësaj do të mund t’ju përgjigjemi pyetjeve të juaja që do ti keni. Po shkoj në kryeministri në mënyrë që ta përgatis thirrjen e një seancë të jashtëzakonshme të Kuvendit në orën 14:00”, ka thënë Kurti.

x