Kuvendi miraton në shqyrtim të parë Projektligjin e Buxhetit për vitin 2022

25.11.2021 18:19

Kuvendi miraton në shqyrtim të parë Projektligjin e Buxhetit për vitin 2022

Kuvendi i Kosovës e miraton në shqyrtim të parë Projekligjin për ndarjet buxhetore të Buxhetit të Kosovës.

Me 65 vota për e asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi e miratoi në parim Projektligjin mbi ndarjet buxhetore të buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2022.

Buxheti për vitin 2022 do të jetë 2 miliardë e 748 milionë euro.

x