Ky është momenti kur dy fqinjët përplasen fizikisht mes vete në lidhje live (VIDEO)

20.05.2022 19:38

Ky është momenti kur dy fqinjët përplasen fizikisht mes vete në lidhje live (VIDEO)

Dy fqinj janë përplasur pothuaj edhe fizikisht në transmetim live, e ku shkak i kësaj përplasje u bë një pronë ku njëri prej tyre po pretendon që i është bllokuar hyrja për në shtëpinë e tij.

Gjatë debatit e sipër, aty filluan edhe ofendimet.

“Grahi kerrit, grahi kerrit, se me mu ki me u nda keq o idiot…”, thuhet mes tjerash në këtë përplasje.

Njëri prej tyre që është edhe mërgimtar ka paralajmëruar se do të marr masa më të dhunshme për zgjidhjen e këtij rasti.

“Nuk ka biznes me tok të Komunës, unë kam me i hjek këto barriera me kamionë, unë këto i kam trojet, këtu e kam shtëpinë. Që 6-7 vjet unë nuk kam qasje në këtë rrugë, niher e kanë mbush me dhe, por këta e kanë vendos mos mem lanë mu me jetu”, është shprehur mërgimtari.

 

x