Lekaj: Hysen Durmishi ta shikojë moralin e vetë, ai mund të përfundojë në burg

19.01.2022 22:58

Lekaj: Hysen Durmishi ta shikojë moralin e vetë, ai mund të përfundojë në burg

Deputeti i AAK-së, Pal Lekaj ka reaguar ashpër ndaj deklaratës së Zëvendësministrit Hysen Durmishi, pasi ky i fundit tha se Lekaj, se bashku me Ramushin do të duhej të përfundonin në burg, për keqpërdorin më kontratën për sajimin e ujerave në Kosovë.

Lekaj ka thënë se pikërisht Durmishi nëse përzihet mund të përfundoj në burg, dhe se më mirë i bie të merret me moralin e vetë.

“Nëse përzihet ky duhet me shku në burg, sepse janë ligjin  i prokurimit publik që nuk e lejon ministrin e lere më zëvendësministrin. Unë nuk kam ndërhy në asnjë moment dhe as që më kujtohet kjo ai e ka qu në prokurori, dhe deri më tani nuk kan pasë asnjë ftesë she unë mendoj që janë mashtrime për mos punën e tina unë e kam paditë, dy padi i ka Durmishi për këto deklarata që janë të rrejshme”

“Durmishi më mirë mu marr me vetveten, me veprimet e tina jo të hijeshime dihet edhe në komunë, edhe në Vetëvendosje edhe në krejt ato që i ka bërë, ju e dini çfarë veprime ka bo në komunë”, tha Lekaj në Prime Time.

Lekaj ka thënë se Durmishi duhet te shkoj në burg për kontratat një burimore/PORTALI.info/

x