Lekaj: Kurti ka dështuar ti mbaj premtimet e dhëna (VIDEO)

19.01.2022 21:37

Lekaj: Kurti ka dështuar ti mbaj premtimet e dhëna (VIDEO)

Deputeti i AAK-së, Pal Lekaj ka thënë se Qeveria Kurti ka dështuat në 99.9 përqin të premtime vetë dhëna gjatë fushatës zgjedhore.

“Kjo qeveri premtimet që i ka dhënë, ne flemë mbi thëngjill, mbi energji dhe e kemi energjinë më të shtrenjtën në rajon me këto fjalë është drejtuar gjatë fushatës, mirëpo po del e kundërta, dhe tanimë nuk më habit fakti nuk habitem me qëndrimet e qeverisë dhe Kurtit sepse pothuajse 99.9 përqind ka dështuar në premtimet që i ka dhënë , zotimet dhe po del e kundërta. Së pari Bashkimin Kombëtar ka deviju komplet, pastaj me energji ka dështuar komplet, pastaj me pensione, ne e falënderojmë diçka të mirë që ka bërë që i ka shtuar 10 euro, por a ja vlen që në të krenohemi me një rritje të pensioneve prej 90 në 100 euro”, tha Lekaj në Prime Time.

x