Mbi 10 përqind e votave të numëruara në Malishevë, ja kush po prinë atje

17.10.2021 20:16

Mbi 10 përqind e votave të numëruara në Malishevë, ja kush po prinë atje

Janë numëruar mbi 10 përqind të votave nga zgjedhjet në qytetin e Malishevës dhe deri më tani po prinë kandidati Isni Kilaj i Partisë Demokratike të Kosovës me 32.92 përqind.

 
Ai është i ndjekur nga Ekrem Kastrati i Nismës me 32 përqind të votave të numëruara, ndërsa i treti Alban Krasniqi më 18 përqind.

Bajrush Hoti i LDK-së ka marrë deri më tani 13.04 përqind, e Kastriot Berisha i AAK-së vetëm 3.82 përqind.

Lajmi.net do t’iu mbajë të informuar në kohë reale për rezultatet në të gjitha komunat e Kosovës.

x