Mbi 70 aksidente trafiku, shqiptohen 1 mijë e 739 gjoba

22.07.2021 08:55

Mbi 70 aksidente trafiku, shqiptohen 1 mijë e 739 gjoba

Në 24 orëshin e fundit në vend është shkaktuar një aksident me fatalitet dhe 30 të tjerë me të lënduar.

Përpos kësaj janë regjistruar edhe 48 aksidente me të dëme materiale.

Përgjatë kësaj kohe, Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 739 tiketa për shkelësit e rregullave në trafik.

x