Mësohet arsyeja pse plaku nga Skënderaj doli në rrugë për të përgatitur fli me saç

25.11.2021 19:43

Mësohet arsyeja pse plaku nga Skënderaj doli në rrugë për të përgatitur fli me saç

Një burrë dhe një grua në moshë janë parë duke përgatitur fli me saç sot gjatë ditës në Skenderaj.

Veprimi i tyre ka habitur kalimtarët mirëpo kjo gjë nuk ju ka bërë përshtypje të moshuarve, të cilët kanë vazhduar punën pa u penguar fare.

Postimi i plotë:

Përkushtim, sakrificë e dashuri në vepër
Mu në zemër të qytetit axha Sahit Prekazi, në kushte jo normale përgatiti fli.
Dhe a e dini përse dhe për kënd?
Pasi e fotografova me habiti me përgjigjen e tij.
“Për gruan time të semurë, po e përgatis dhe do t’ia dergoj në shtëpi”.
Shëmbull që duhet ndjekur nga të gjithë!

 

x