Mos e humbisni sonte “E Premtja me Halilin”, në Kanal10

14.01.2022 18:09

Mos e humbisni sonte “E Premtja me Halilin”, në Kanal10

Sonte rikthehet emisioni i shkumë kërkuar nga publiku kosovar, ‘E Premtja me Halilin”, në Kanal10.

E Premtja me Halilin, transmetohet në Kanal10, nga ora 20:00, dhe sjellë shumë emocione, dhe surpriza.

x