Mungesa e ujit në Klinë, përplas ashpër Elezajn e AAK-së, dhe Dragidellën e VV-së

28.09.2021 21:01

Mungesa e ujit në Klinë, përplas ashpër Elezajn e AAK-së, dhe Dragidellën e VV-së

Në emisionin ‘Prime Time’, në Kanal10, kandidatët për kryetarë të Klinës, Zenun Elezaj, nga AAK, i cili është edhe kryetar aktual i Klinës, si dhe kandidati i Vetëvendosjes, Lulzim Dragidella, janë përplasur ashpër për mungesën e ujit në këtë komunë.

Dragidella ka akuzuar Elezajn se nuk ka mund të zgjidh çështjen e ujit në Klinë.

Për më tepër ndiqeni përplasjen e Elezajt, dhe Dragidellës, për Klinën.

x