Njoftim për shëndetin e humanisitit Kastrati

03.10.2021 18:18

Njoftim për shëndetin e humanisitit Kastrati

Humanisti Halil Kastrati i është nënshtruar një intervenimi kirurgjik. Kanal 10 shpjegon se intervenimi nuk ka qenë në zemër dhe Kastrati gëzon shëndet të plotë pas intervenimit.

Kastrati ka pasur probleme të mehershme me hernien dhe përkundër komplikimeve intervenimi ka qenë i suksesshëm. Stafi i “Jetimave të Ballkanit” dhe Halil Kastrati falënderojnë të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen për urimet që kanë përcjellë gjatë këtyre ditëve.

Kastrati së shpejti do t'i kthehet aktiviteve të përditshme dhe emisionit “E Premtja me Halilin”./Kanal10/

x