Sa kushton ngushtimi i lukthit në klinikën e Metin Karadeniz? (VIDEO)

23.01.2022 11:43

Sa kushton ngushtimi i lukthit në klinikën e Metin Karadeniz? (VIDEO)

Mjeku i njohur nga Turqia, Metin Karadeniz në emisionin ‘Përtej Tregimit’, ka dhënë detaje për ndërhyrjen e ngushtimit të lukthit, gjë që bën që të humbet peshë, dhe të largohet obeziteti.

Karadeniz ka thënë se shërbimi i tyre fillon nga Aeroporti, duke filluar me transportin, akomodimin ne Hotel me 4 yje, analizat totale, ndërhyrjen, rehabilitimin, dhe vitaminat përcjellës që duhet marr për një kohë pas intervenimit./PORTALI.info/

x