Shiu dhe erërat e forta shkaktojnë dëme në Lipjan

21.06.2021 20:28

Shiu dhe erërat e forta shkaktojnë dëme në Lipjan

Reshjet e shiut që kanë rënë sot pasdite kanë shkaktuar dëme në Lipjan.

Në video shihet se në Lipjan ka pasur edhe erëra të forta, të cilat janë përcjellë edhe me reshje shiu.

E siç duket edhe në video, shiu e erërat e forta kanë dëmtuar edhe veturat, ndërsa në vendin e ngjarjes ka dalë edhe Policia e Kosovës.

x