ShSKUK: 112 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme, 74 me oksigjeno-terapi, 1 në gjendje të rëndë

05.08.2021 12:19

ShSKUK: 112 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme, 74 me oksigjeno-terapi, 1 në gjendje të rëndë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka dhënë detajet e raportit të datës 5 Gusht 2021.


Nga këto të dhëna mësohet se momentalisht gjenden 112 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme.

Më poshtë edhe postimi i plotë.

5 gusht 2021, raport ditor nga ShSKUK, lidhur me rastet e spitalizuara me Covid-19

112 pacientë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme
72 të konfirmuar Covid-19 pozitivë
74 me oksigjeno-terapi
1 në gjendje të rënduar shëndetësore

Në QKUK, 67 pacientë të shtrirë, 32 prej tyre Covid-19 pozitivë, 51 me oksigjeno-terapi.
– Klinika Infektive, 34 pacientë
– Klinika e Pulmologjisë, 33 pacientë

Në spitalet e përgjithshme po trajtohen 45 pacientë, 40 prej tyre Covid-19 pozitivë, 23 me oksigjeno-terapi.

– Spitali i Prizrenit, 5 pacientë
– Spitali i Gjakovës, 14 pacientë
– Spitali i Pejës, 13 pacientë
– Spitali i Gjilanit, 10 pacientë
– Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë
– Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient

x