Sot mblidhet Kuvendi i Kosovës për referendumin serb

15.01.2022 08:28

Sot mblidhet Kuvendi i Kosovës për referendumin serb

Sot do të mblidhet Kuvendi i Kosovës në një seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar në lidhje me referendumin serb.


Seanca do të fillojë në ora 14 dhe në rend të ditës është vetëm kjo pikë, pra, diskutim në lidhje me synimet e Serbisë për të mbajtur referendum kushtetues në territorin e Republikës së Kosovës.

Deri tani gjitha partitë politike kanë konfirmuar se do të marrin pjesë në këtë seancë të thirrur, përveç Partisë Demokratike.

x