Stuhi të fuqishme në Slloveni, breshri mbulon pamjet pranverore

21.05.2022 19:37

Stuhi të fuqishme në Slloveni, breshri mbulon pamjet pranverore

Pjesë të Sllovenisë janë goditur sot nga stuhi të fuqishme shiu dhe breshëri.

Një uebsajt slloven që merret me raportimet mbi fenomenet meteorologjike, neurje.si, ka publikuar disa fotografi lugina Tuhinjska në Slloveni, ku sot ka rënë breshër i madh.

Në fotografi shihet që breshëri ka mbuluar hapësirat e gjelbra, sikur të ishte borë.

Fotografitë janë realizuar nga Ales Podbevsek. 

x