“Urime plagët e Lirisë”, rrëfimi si Adem Jashari ia shpëtoi jetën nga helikopteri serb, Sabit Lladrovcit dhe ushtarëve tjerë

19.06.2022 10:11

“Urime plagët e Lirisë”, rrëfimi si Adem Jashari ia shpëtoi jetën nga helikopteri serb, Sabit Lladrovcit dhe ushtarëve tjerë

Këtë javë në Përtej Tregimit ishte i ftuar Sabit Lladrovci një nga bashkëluftëtarët e komandantit Legjendar, Adem Jasharit.

Lladrovci ndër tjerash ka rrëfyer edhe momentin kur Adem Jashari i shpëtoi jetën atij, dhe ushtarëve tjerë të cilit pasi sulmuan një patrullë policie serbe, ishin në rrezik nga Helikopteri serb i cili gjuante pandërprerë në drejtim të tyre.

Për më tepër ndiqeni rrëfimin e Lladrovcit dhënë në Përtej Tregimit, në Kanal10./PORTALI.info/

x