Vetura me targa diplomatike i bën ‘kërdi’ ambientit në Prishtinë (FOTO)

24.05.2022 22:09

Vetura me targa diplomatike i bën ‘kërdi’ ambientit në Prishtinë (FOTO)

Vetura me targa diplomatike ka dëmtuar rëndë ambientin në lagjen Arbëria në Prishtinë.

Në foto të siguruara nga Portali.info, shihet vetura e parkuar në brendësi të parkut, dhe në trotuar, gjë që dëmton rëndë ambientin./PORTALI.INFO/

x