Von Cramon: Zyrtarët dhe mediat shtetërore në Serbi po shpërndajnë dezinformata

22.02.2021 23:59

Von Cramon: Zyrtarët dhe mediat shtetërore në Serbi po shpërndajnë dezinformata

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon ka thënë se Serbia po shpërndanë propagandë.

Përmes një postimi në Twitter, Cramon është shprehur së janë vetë zyrtarët qeveritarë serbë që po shpërndajnë dezinformata.

”Është në Serbi zyrtarët qeveritarë dhe mediat e kontrolloruara nga shteti shpërndajnë dezinformata dhe propagandë. Nuk të duhen robotë në internet për këtë kur i ke TV-të, radiot dhe gazetat tua”, shkroi ajo. 

x