Zhduket gruaja me pesë fëmijët e saj në Gjakovë

23.10.2021 08:58

Zhduket gruaja me pesë fëmijët e saj në Gjakovë

Para dy ditësh, një grua me pesë fëmijët e saj në fshatin Pjetërshan të Gjakovës është raportuar e zhdukur.

Policia njofton në raport se ankuesi mashkull  kosovar ka raportuar se që nga e mërkura në orën 230:00 kur ishte kthyer në shtëpi nuk i kishte gjetur në shtëpi bashkëshorten dhe pesë (5) fëmijët e tij.

Ai gjithashtu ka deklaruar në polici se nga ajo kohë nuk ka pasur kontakt me ta dhe nuk din për vend-ndodhjen e tyre.

Detaje të tjera rreth rastit nuk janë dhënë.

x