Zhduket një vajzë në Prishtinë

23.05.2022 10:08

Zhduket një vajzë në Prishtinë

Një vajzë është dalë zhdukur në Prishtinë nga 19 maji.

Në raportin e policisë thuhet se rastin e ka raportuar nëna e vajzës dje, duke thënë se ajo është dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Sipas saj, vajza ka probleme psiqike dhe është e varur prej substancave narkotike. Njësitë relevante janë duke e hetuar rastin

x