Zogaj: Jam i gatshëm ti ofrojë Gjykatës Speciale materiale të krimeve të luftës në Kosovë

06.04.2021 17:48

Zogaj: Jam i gatshëm ti ofrojë Gjykatës Speciale materiale të krimeve të luftës në Kosovë

Habib Zogaj, fotoreporteri, dhe gazetari i luftës së fundit në Kosovë, ishte i ftuari i radhës në emisionin Përtej Tregimit” me gazetare Valentina Ahmeti.

Zogaj pos tjerave tregon se është i gatshëm ti përgjigjet dhomave të specializuara të Gjykatës Speciale të Kosovës, por se nuk është kontaktuar nga ta.

“Jam i gatshëm, por nuk jam ftuar asnjëherë, por që nuk e kam mbajt fshehu, e kam publikuar ekspozitën e parë me material të krimit të maskrës së Burimit, në Prishtinë, dhe pastaj nuk jam ndalë me ekspozita në Kosovë, dhe jashtë saj

Në fund Zogaj tha se një pjestar i Tribunalit të Hagës, më eshtë prezentuar si  Arens në ekspozitë në Prizren, por nuk me ka thirrur askush, unë e kam bërë punën time, ata mund të shërbehen me matetiale nëse ju duhen.

Për më tepër ndiqeni rrëfimin e Habib Zogaj për emisionin ‘Përtej Tregimit”/PORTALI.info/

x