Niseni mbarë! Çdo çift duhet të bëjë këto rezoluta për vitin 2022

02.01.2022 09:02

Niseni mbarë! Çdo çift duhet të bëjë këto rezoluta për vitin 2022

Bërja e rezolutave në çift së bashku me partnerin tuaj mund t’ju ndihmojë që të dy t’i përmbaheni premtimeve tuaja, të arrini qëllimet tuaja dhe mund të forconi marrëdhënien tuaj në përgjithësi.

Kjo listë e rezolutave do t’ju ndihmojë ta festoni Vitin e Ri siç duhet dhe ta mbani marrëdhënien tuaj të fortë gjatë gjithë vitit.

  1. Do të bëjmë gjëra të mira së bashku (dhe jo vetëm gjatë festave).
  2. Do të hamë me kujdes.
  3. Ne do të punojmë së bashku.
  4. Ne do ta bëjmë seksin prioritet.
  5. Ne do të ndalojmë së luftuari për gjëra të vogla.
  6. Do të përpiqemi për ndershmëri emocionale.
  7. Nuk do të rrime në telefon gjatë kohës sa jemi me njëri tjetrin.
  8. Ne do të trajtojmë njëri-tjetrin ashtu siç i trajtojmë miqtë tanë.
  9. Ne do të dëgjojmë.
  10. Ne do të kritikojmë njëri-tjetrin më pak se sa lavdërojmë.

x