Anxhela Peristeri dhe Sinan Hoxha sjellin “Puthje” (VIDEO)

19.07.2021 22:10

Anxhela Peristeri dhe Sinan Hoxha sjellin “Puthje” (VIDEO)

Sinani dhe Anxhela kanë lansuar këngën e re.

“Puthje” mban titullin kënga më e re e Sinan Hoxha dhe Anxhela Peristeri e cila është e finalizuar edhe me videokli.

Klipi i kësaj kënge është mjaft i veror i realizuar në një varkë mjaft luksoze ku shihen dyshja teksa ky klip i është përshtatur stinës që jemi aktualisht.

Producent është Sinan Hoxha, muzikën e krijoi Marsel Gunga & 2Step ndërsa tekstin e shkroi 2Step.

x