Arbenita sjell poza të reja në Instagram dhe merr vëmendje me barkun e tonifikuar

22.07.2021 19:35

Arbenita sjell poza të reja në Instagram dhe merr vëmendje me barkun e tonifikuar

Modelja e njohur vazhdon të shkëlqeje edhe pas lindjes së vajzës.

 
Arbenita Ismajli, gjithashtu publikon edhe postime të saj në rrjete sociale e cila e reklamon figurën e përsosur.

Së fundmi, ka zgjedhur një veshje me ngjyrë të bardhë derisa shihet se ka pozuar nga dhoma e veshjes.

x