Ardian Bujupi mbledh mbi 17 milionë dëgjime me albumin e ri

20.07.2021 19:12

Ardian Bujupi mbledh mbi 17 milionë dëgjime me albumin e ri

Artisti i njohur njihet për projektet e tij muzikore më të dëgjuarat.

 
Dhe, Ardian Bujupi nuk ka shumë kohë që ka lansuar edhe albumin e tij ’10’.

Ndërkohë, krahas projekteve muzikore të pëlqyera edhe albumi ka arritur të rezultojë i suksesshëm.

Këngëtari ka publikuar në storien e tij në Instagram një imazh derisa ka treguar se albumi ’10’ ka arritur të mbledhë mbi 17 milionë dëgjime në platforma digjitale.

Ndryshe, Rebela, Habibi me Azzi Memo, Versace, Peligrosa, Warium me Aylo, Jump on it, janë disa nga këngët e albumit.

x