Arta Nitaj thekson tiparet e bukurisë në paraqitjen e radhës

04.06.2021 22:40

Arta Nitaj thekson tiparet e bukurisë në paraqitjen e radhës

Arta tërhoqi vëmendje me fotot e reja.

 
Arta Nitaj është aktive në rrjete sociale, duke arritur të ketë vëmendjen e ndjekësve me çdo postim që bën.

 
Aktorja kohë pas kohe ndan fotografi nga përditshmëria e saj si dhe nga udhëtimet që bën në vende të ndryshme.

Në fotografitë e fundit, Arta theksoi tiparet e bukurisë, e grimuar dhe me një stil interesant të flokëve.

“E nesërmja asnjëherë nuk është e premtuar”, ka shkruar bukuroshja sipër fotografive që i ndau me ndjekësit.

x