Butrint Imeri po vjen me një baladë, ndan disa sekuenca nga kënga e re

20.07.2021 10:33

Butrint Imeri po vjen me një baladë, ndan disa sekuenca nga kënga e re

Butrint Imeri ka paralajmëruar një prurje të re.

Me anë të një postimi në Instagram këngëtari i njohur Butrint Imeri tha se shumë shpejt diçka e re po vjen për publikun.

Butrinti solli “Dale” pak javë më parë dhe tashmë ai po shijon suksesin e madh të saj.

Ai përmes disa videove të postuara në profilin e tij të Instagramit tha se po sillte diçka të re dhe dukej mjaft i gëzuar me punën që ai dhe Qelik Lipa kanë bërë.

x