Don Xhoni e bën veprimin e “papritur” për këngën e Ledrit dhe Majkit

10.06.2021 18:18

Don Xhoni e bën veprimin e “papritur” për këngën e Ledrit dhe Majkit

Dueti i Ledrit me Majkin ka marrë përkrahje nga kolegët e tjerë të dyshes, përveç nga fansat e tyre.

Në mesin e atyre që e kanë postuar ka qenë edhe reperi, Don Xhoni.

Por ai e ka ‘ndarë’ Majkin nga Ledri.

Reperi e ka etiketuar vetëm Ledrin me të cilin ka raporte të mira dhe e ka lënë pa e etiketuar Majkin në postimin e tij në Instagram.

Don Xhoni e bën veprimin e “papritur” për këngën e Ledrit dhe Majkit
 


Dueti i Ledrit me Majkin ka marrë përkrahje nga kolegët e tjerë të dyshes, përveç nga fansat e tyre.

Në mesin e atyre që e kanë postuar ka qenë edhe reperi, Don Xhoni.

Por ai e ka ‘ndarë’ Majkin nga Ledri.

Reperi e ka etiketuar vetëm Ledrin me të cilin ka raporte të mira dhe e ka lënë pa e etiketuar Majkin në postimin e tij në Instagram.


Mediat rozë shkruajnë se në diss-in e fundit, u dyshua se Don Xhon i është drejtuar të paktën në një pjesë Majkit.

x