Dua Lipa kryeson në listën “Top Global Albums” të Spotify

07.06.2021 17:20

Dua Lipa kryeson në listën “Top Global Albums” të Spotify

“Future Nostalgia” po qëndron në ‘top listën’ e Spotify.

 
Dua Lipa, këngëtarja kosovare me famë të gjerë ndërkombëtare po korr suksese të njëpasnjëshme me albumin “Future Nostalgia”.

Këtë e tregon edhe vetë profili i Spotify në Instagram, të cilët kanë publikuar një postim me statistika të albumeve më të mira dhe Dua ishte në krye të top listës me “Future Nostalgia”.

x