‘Dua t’ju kërkojë ndjesë’, për çfarë po i kërkon Arjola falje Donaldit dhe Trixës

12.01.2022 19:24

‘Dua t’ju kërkojë ndjesë’, për çfarë po i kërkon Arjola falje Donaldit dhe Trixës

Donaldi dhe Beatrixa përsëri mbrëmë kanë qenë temë e diskutimit.

 
Ata kanë diskutuar marrëdhënien e tyre të kohëve të fundit.

Beatrixa ishte ajo e cila sqaroi se po e ndjenë një ftohje nga ana e Donaldit, ndërsa ai tha se e ka problem mos komunikimin dhe se Trixa nuk përgjigjet në pyetjet e tij.

E përveq tyre mendime dhanë edhe banorët e tjerë aty.

Ndërsa sot Arjola i kërkoi falje Beatrixës dhe Donaldit për natën e mbrëmshme.

Ajo tregoi se nuk pati qëllim të shprehet ashtu.

Donaldi në anën tjetër tha se nuk i pëlqeu qasja e Arjolës.

x