E veshur me veshje të ngushtë, Nora Istrefi bën lëvizje para kamerës

22.07.2021 16:49

E veshur me veshje të ngushtë, Nora Istrefi bën lëvizje para kamerës

Ajo merr pothuajse çdoherë vëmendje me postimet e saj në rrjete sociale.

 
Kjo pasi, Nora Istrefi arrin të shfaqet në formë të mirë duke ekspozuar linjat trupore.

Së fundmi, ka ndarë një video në Instagram e veshur me veshje me ngjyrë të zezë dhe këngëtarja bën lëvizje para kamerës.

x