Me përqafime të ngrohta, dhe puthje në takimin mes Donaldit dhe Borës në “Big Brother” nuk duhet humbur (VIDEO)

22.10.2021 22:57

Me përqafime të ngrohta, dhe puthje në takimin mes  Donaldit dhe Borës në “Big Brother” nuk duhet humbur (VIDEO)

Më në fund ndodhi edhe takimi mes tyre.

Donaldi dhe Bora sapo janë takuar në spektakëlin live.

Me kërkesën e Donaldit u realizua ky takim teksa pranoi edhe Bora.

Pasi që situata ishte tensionuarë Bora dhe Donaldi shkëmbejnë puthje mes tyre. shkruan/Portali.info/

Shiko videon për të parë momentin e takimit mes tyre. 

x