Harroni të gjithë, ky është çifti më i ri në Big Brother Vip?!

05.12.2021 20:11

Harroni të gjithë, ky është çifti më i ri në Big Brother Vip?!

Dashuria ka filluar të lulëzojë brenda shtëpisë së Big Brother Vip.

Sara dhe Dj Pm ishin të parët që filluan një romancë dashurie brenda shtëpisë së famshme në Shqipëri.

Radha më vonë kaloi tek Donaldi dhe Beatrixa si dyshja më e përfolur kudo në rrjetet sociale.

Jo pak të përfolur janë edhe Dj Dagz me Einxhel ku publikut i duket si çifti më real aty brenda.

Mirëpo, do ti harroni këto tri çifte ku duket se një çifti i ri sapo u krijua në Big Brother Vip.

x