Hekurani, dhe Xhaviti ‘godasin’ me “Vetëm ty të dashurojë” (VIDEO)

22.06.2022 17:43

Hekurani, dhe Xhaviti ‘godasin’ me “Vetëm ty të dashurojë” (VIDEO)

Këngëtarët e njohur, Hekuran Krasniqi, dhe Xhavit Dervisholli kanë bashkuar forcat për këngën “Vetëm ty të dashurojë”.

Një këngë me një ritëm të lehtë, dhe të bukur, me tekst me plotë kuptim, dhe një interpretim me shpirt nga Hekurani, dhe Xhaviti./PORTALI.info/

x