Humbë ndjenjat live, Fifi bën valixhet gati për ta braktisur shtëpinë

24.11.2021 00:07

Humbë ndjenjat live, Fifi bën valixhet gati për ta braktisur shtëpinë

Fifi u alivanos gjatë spektaklit së sotëm.

 
Gjatë spektaklit të sotëm Fifi është alivanos pasi ajo u akuzua nga analistja Balina pasi ajo po ndërhynte në lidhjen mes Dj Pm dhe Sarës.

Menjëherë pasi ajo u këndell, ajo kapi valixhet dhe vendosi të lëshonte shtëpinë.

Arbana ishte ajo që u mundua ta qetësonte atë, por në momentin e parë që ajo filloi të flasë akuzoi Balinën duke e ‘felenderuar’ që ajo po bëhet shkaktare për të katërtën herë rradhazi për keqësimin e saj.

x