Jennifer Aniston dëshiron që dashuria e saj e ardhshme të mos jetë domosdoshmërisht dikush në industri

15.09.2021 12:13

Jennifer Aniston dëshiron që dashuria e saj e ardhshme të mos jetë domosdoshmërisht dikush në industri

Ajo shpreson se personi tjetër me të cilin do të përfshihet nuk do të bëjë atë që bën ajo.

Ylli i “The Morning Show” foli për People TV për romancën gjatë promovimit të sezonit të ri të shfaqjes së saj dhe nëse marrëdhëniet midis jo-personave dhe të famshmëve mund të funksionojnë.

“Absolutisht. Dua të them, ka ndodhur,” tha Aniston. “Kjo është ajo që unë jam duke shpresuar se nuk është domosdoshmërisht dikush në vetë industrinë.”

Por ku mund të gjejë ajo dikë të tillë?

Aniston, e cila ishte martuar më parë me aktorët e tjerë Brad Pitt dhe Justin Theroux, u tha njerëzve në qershor se ajo nuk ka dëshirë të jetë në një aplikacion takimesh.

“Unë thjesht do t’i përmbahem mënyrave normale të takimit,” tha ajo. “Të kesh dikë që të të lërë jashtë. Kjo është mënyra që unë do ta preferoja.”

x