Kështu pritet Fifi jashtë shtëpisë së Big Brother

25.11.2021 17:49

Kështu pritet Fifi jashtë shtëpisë së Big Brother

Fifi sot është larguar nga shtëpia e Big Brother VIP.

Këngëtarja nga Kosova tha se ka marrë vendim të largohet pasi dëshiron të merret me veten dhe qëndrimi mbyllur në shtëpi nuk po i bën mirë.

Jashtë shtëpisë e ka pritur miku i saj Ardit Cuni dhe Paloma, të dy ish banorë të Big Brother Vip.

Reagimin e Fifit jashtë shtëpisë mund ta shihni në videon më poshtë. 

 

x