Kosovari që po merr vëmendje në “Për’puthen” ka qenë më herët reper

15.09.2021 12:08

Kosovari që po merr vëmendje në “Për’puthen” ka qenë më herët reper

Emisioni i dashurisë “Për’puthen” tani ka nisur sezonin e tretë, e që tani ka më shumë konkurrent nga Kosova se sa viteve të kaluara.

Eduard Kuçi është njëri nga konkurrentët me prejardhje nga Kosova e që disa vite jeton në Zvicër.

Por, ai nuk është krejtësisht emër i panjohur, pasi gjatë vitit 2019 ai kishte vendosur t’i futej muzikës dhe në një intervistë për “T7” kishte treguar për planet e tij.

 

x