Kush do të eliminohet sonte, Dagz, Einxhel apo Iliri?

11.01.2022 16:15

Kush do të eliminohet sonte, Dagz, Einxhel apo Iliri?

Dagz, Einxhel dhe Iliri janë të nominuarit e javës.

 
Ata janë votuar nga publiku gjatë javës dhe kështu sonte njëri nga ta do e lërë shtëpinë.

Të tre banorët ka javë që janë bërë pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri ku i kanë dhuruar publikut momente të ndryshme nga jetesa brenda.

Kujtojmë se, Iliri është ai i cili ka më shumë kohë që është bërë pjesë e shtëpisë, madje ai është njëri nga pretenduesit e fitores së çmimit 100 mijë euro.

Megjithatë, Iliri nuk po shpëton edhe nga nominimet për tu eliminuar nga shtëpia i cili edhe sonte është i rrezikuar.

x