Melinda Ademi thekson linjat trupore me të brendshme të markës ‘Gucci’

22.07.2021 18:35

Melinda Ademi thekson linjat trupore me të brendshme të markës ‘Gucci’

Këngëtarja mban aktiv fansat me imazhe të ndryshme.

Dhe, me postimin e fundit ajo ka zgjedhur të shfaqet provokuese.

E veshur me veshje të shkurt, Melinda Ademi iu ka dhënë vëmendje tipareve të saj trupore teksa shihet e rregulluar edhe me makijazh.

x