Meridiani i zhgënjyer: Të isha në vendin e Donaldit, ja kë do të nominoja

09.01.2022 18:36

Meridiani i zhgënjyer: Të isha në vendin e Donaldit, ja kë do të nominoja

Pas eliminimit të tij nga shtëpia e Big Brother VIP, Meridiani u përgjigj për shumë pyetje në Fan Club.

 
Meridiani dha shumë përgjigje rreth Donaldit dhe zhgënjimit të tij për të.

Në një moment ai u pyet se kë do të nominonte po të ishte në vendin e Donaldit.

Meridiani përmendi tri emrat e vajzave, Trixë, Monikën dhe Arjolën, ku sipas tij ato nuk janë testuar nga publiku.

Trixa është nominuar shumë pak gjatë rrugëtimit të saj brenda shtëpisë.

Meridiani është nominuar nga Donaldi ku ishte në garë së bashku me të dhe Ilirin.

Kjo e ka penalizuar atë pasi Donaldi dhe Iliri konsiderohen si më të fortit aty brenda.

x